Pogoji poslovanja

Politika varstva zasebnosti in piškotkov

Politika piškotkov

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih spletne strani uporabljajo zato, da so izkušnje uporabnikov bolj učinkovite.

Po zakonu lahko piškotke na vaši napravi shranjujemo v primeru, ko so nujno potrebni za delovanje strani. Za vse druge vrste piškotkov potrebujemo vaše dovoljenje.

Ta stran trenutno ne uporablja nobenih piškotkov. Nekateri se uporabljajo na zahtevo tujih strani, ki se pojavljajo na naši strani.

Za zagotavljanje delovanja vseh funkcij spletnega mesta, se uporabljajo naslednji piškotki (ang. cookies):

Trenutno se na strani ne uporablja nobenih piškotkov.

Zahtevani piškotki naredijo spletno stran uporabno, saj omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po strani in dostop do varnih območij spletne strani. Spletna stran brez teh piškotkov ne deluje pravilno.

Piškotki za spremljanje statistike so piškotki, ki jih potrebujemo za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje.

Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Namen je prikazovanje oglasov, ki so primerni in zanimivi za posameznega uporabnika.

Zahtevani piškotki:

Zahtevani piškotki naredijo spletno stran uporabno, saj omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po strani in dostop do varnih območij spletne strani. Spletna stran brez teh piškotkov ne deluje pravilno.

1. Veljavnost

To Politiko varstva zasebnosti in uporabe piškotkov podjetja ELKO Maribor d.o.o. bomo po potrebi dopolnjevali, o čemer vas bomo ustrezno obvestili.

Ta Politika je objavljena na spletnem mestu https://www.elkomb.si/ in velja do preklica. Zadnjič je bila ta politika posodobljena 1.8.2020.

Pravno obvestilo

Vsi podatki in informacije, ki so dostopni na spletnem mestu podjetja ELKO Maribor d.o.o. so zgolj in samo informativne narave in nimajo pravnih posledic, razen v primerih, kjer je to nedvoumno navedeno. Ogled in uporaba spletnega mesta ELKO Maribor d.o.o. mora potekati v skladu z omejitvami in pogoji, ki so navedeni tukaj.

Informacije o podjetju ELKO Maribor d.o.o., njenih proizvodih in storitvah na spletnem mestu niso zavezujoči in ne predstavljajo pravno-formalne ponudbe proizvodov in storitev.

Prikaz proizvoda ali storitve na spletnem mestu ne pomeni, da ELKO Maribor d.o.o. proizvod ali storitev dejansko prodaja in/ali trži na območju, za katerega se obiskovalec spletnega mesta zanima. Obiskovalec spletnega mesta se mora pri ELKO Maribor d.o.o. in/ali njenih partnerjih oziroma lokalnih predstavništvih pozanimati, ali ELKO Maribor d.o.o. proizvod, na območju, ki uporabnika zanima, dejansko trži oziroma ponuja v prodajo.

ELKO Maribor d.o.o. skrbi, da so objavljene informacije na tem spletnem mestu točne in osvežene, vendar ne prevzema odgovornosti o njihovi točnosti in celovitosti. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. V nobenem primeru ELKO Maribor d.o.o. ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz ali bi bila v zvezi z obstojem, dostopom, uporabo in/ali nemožnosti uporabe tega spletnega mesta in/ali informacij na tem spletnem mestu ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njegovi vsebini.

ELKO Maribor d.o.o. si tudi pridržuje pravico, da brez predhodnega opozorila kadarkoli spremeni vsebino tega spletnega mesta, na kakršenkoli način, ne glede na razlog in ne prevzema odgovornosti za kakršnekoli posledice takih sprememb. Vse informacije objavljene na spletnem mestu, so predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. ELKO Maribor d.o.o. jamči varovanje zasebnih podatkov, ki se uporabljajo za evidentiranje poslanih e-obrazcev na našem spletnem mestu in za vodenje evidenc do nekaterih vsebin znotraj spletnega mesta kamor obiskovalci dostopajo. Tovrstne informacije uporabljamo le za vzpostavitev kontakta z obiskovalcem, če se za to odločimo. Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne uporabljamo v druge namene ter jih ne razkrivamo tretjim osebam.

Kolofon

Vsebine
Vsebine na spletni strani je priskrbelo podjetje ELKO Maribor d.o.o.

Izdelava in oblikovanje spletne strani
Spletno stran je izdelalo in oblikovalo podjetje Martin Frelih s.p.

Fotografije
ELKO Maribor d.o.o.