IZDELKI

Imate vprašanje?

Z veseljem priskočimo na pomoč!

Elektromotorji

Posebnost naših elektromotorjev je ročno navijanje, kar zagotavlja zelo visoko kakovost motorjev in dolgo obdobje delovanja.

Električne motorje izdelujemo po IEC standardih. Zunanji rotorski motorji so posebej zasnovani za pogon ventilatorjev in jih je mogoče neposredno vgraditi v ventilatorje. Prednosti teh motorjev so prihranek prostora pri vgradnji, odpravljanje motornih sklopk in nadzor hitrosti v območju od 0 do 100% z zadovoljivim hlajenjem, pa tudi skladnost lastnosti kril in motorjev. Uporabljajo se v prezračevalni industriji.

Črpalke

Proizvodni program črpalk je sestavljen iz:

  • črpalke za črpanje čiste, hladne in tople vode, ki se uporabljajo v industriji in kmetijstvu, za distribucijo vode v mestnih in podeželskih območjih, namakalne sisteme, oskrbo z vodo v gospodinjskih bazenih in vodnjakih, sisteme za toplo vodo itd
  • potopne črpalke za odpadno vodo se uporabljajo za črpanje umazane vode iz jam, jaškov, kleti, bazenov, rezervoarjev,…
  • potopne fekalne črpalke za kanalizacijo za črpanje hišne odpadne vode, industrijske odplake in vse ostale odpadne vode, ki vsebujejo trdne dele in vlakna s temperaturo do 40°C.
  • centrifugalne črpalke za hlajenje za črpanje hladilnih emulzij v procesnih strojih.
  • mešalniki za mešanje čiste vode, odpadne vode in odplak v čistilnih napravah za odplake, v prezračevalnih bazenih, rejah rib, kmetijstvu,…

Izdelujemo tudi rineže oziroma potisne naprave, ki se uporabljajo za sproščanje zavor, delujejo proti zavorni sili z naraščajočo silo palice in potisnejo zavorne čeljusti narazen. Rineži so namenjeni vgradnji na zavore žerjavov, transportnih trakov, mešalnih cilindrov, dvižnih zapornic, majhnih stiskalnic,….

Kakovost naših izdelkov je dobro znana po vsem svetu in jo potrjujejo naše stranke v EU, Rusiji, na Bližnjem vzhodu, Angliji v ZDA in drugje. Verjamemo, da vas lahko prepričamo s kakovostjo in trajnim izdelkom za generacije, upamo, da boste našli naše izdelke zanimive za vas.